ACSI PublishingACSI campinggidsen


Deze zeer volledige campinggidsen met een overzichtelijke lay-out geven d.m.v symbolen en icoontjes bij elke camping uitgebreide en betrouwbare informatie. De geselecteerde campings worden jaarlijks door de ACSI inspecteurs gecontroleerd.

Via de talrijke land- en regiokaarten en doordat de campings alfabetisch per streek gerangschikt staan, is het eenvoudig om een camping naar keuze te selecteren. Nieuw is de vermelding van de GPS-coördinaten bij elke camping.

Belangrijk om weten is dat je met een ACSI CampingCard tot 60% korting geniet tijdens het laagseizoen bij de campings die deze kortingkaart accepteren. Deze kortingkaart is gratis bijgevoegd in elke ACSI campinggids. De Campinggids Europa is ook beschikbaar in combinatie met een APP (= pack). Ook de andere gidsen hebben een bijhorende app ter beschikking.

De ACSI app in het kort:

  • Alle campings uit de bijhorende ACSI Campinggids
  • Kaartmateriaal, campinggegevens en foto's zijn offline beschikbaar
  • Beoordeel een camping in de app en lees beoordelingen van andere kampeerders
  • Plan uw route, stuur GPS-coördinaten van de camping naar Google Maps of Apple Kaarten
  • Bel of mail de camping met één druk op het scherm

De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger) en voor laptop en computer (Windows 10).

In de ACSI app kunt u gebruik maken van alle campings uit de bijhorende ACSI Campinggids. In de gids vindt u een voucher met unieke code voor de app. U kunt de campinginformatie in de app tot 1 januari 2021 raadplegen.

Benelux + APP Europa Klein & Fijn + APP Europa + APP Zuid-Europa + APP Frankrijk + APP Campingcard & Camperplaatsen
Engelse Campsite guide >
CampingCard guide and Card

ASCI CampingCard gids (beschikbaar in Nederlands, Frans, Engels, Spaans & Duits)


In deze gids staan alle campings die de ACSI CampingCard accepteren die gratis is bijgevoegd. Op vertoon van deze kaart, een pasje in het formaat van een creditcard, geven de aangesloten kwaliteitscampings in Europa forse kortingen op het toch al lage seizoentarief.< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht reisgidsen